|
Hagyományos Aukciók | Legnépszerűbb Aukciók | Fixáras Aukciók |
Keresés :
Aukció, online árverés. 1 forintos aukciók.
szponzorált linkek
Ékszer, Óra > Ezüst Ékszerek > Ezüst Nyaklánc, Medál
Sterling Ezüst Nyaklánc Ametiszttel
Termékkód: # 2216174
Aukció típusa: Fixáras Aukció
Termék ára: Villámár:  5 239 Ft
Darab: 1
Hátralevő idő: 20 nap, 17 óra +
Az áru helye: Colorado Springs, CO
Indítva : 2018.01.12. 1:41:39
Befejezés: 2018.02.11. 1:41:39
Eladó: klugex-usa  
Az eladó egyéb termékei
 Kérdés küldése az eladónak
       (válasz megtekintése)
 Ajánlja a terméket barátainak!
Ezt a terméket megfigyelem!
 
További Információk
Banki Átutalás: Postázási terület: Európai Unió
Szállítási költség: Vevő Ékszer Anyaga: 925 Sterling Ezüst
A termék állapota: Új Garancia: 8 nap- feltétel nélküli visszavásárlás
Hirdetés
TERMÉKLEÍRÁS
SG-91541USTudta-e Ön, hogy úgy tartják:

Az ametiszt: Leginkább a halak, kos, nyilas és szűz csillagjegyben születettek számára alkalmas.
Az ametiszt egy barátságkő, szerelmi szerencsét, hatalmat, befolyást, tisztaságot, Isten iránti bizalmat, bölcsességet, szelídséget kölcsönöz és támogatja a tanulmányokat. Erősíti a hitet és viselőjét hagyja igazságosabban ítélkezni és cselekedni. z ametiszt segít elűzni a félelmet, haragot, szorongást és a mérget, enyhíti a vágyódást és a gyászt. Az ametiszt kristály erősíti a koncentrációt és kiválóan alkalmas a meditációhoz. Erősíti az akaratot, erőt hoz, örömöt és vigaszt adományoz. Támogatja az intuíciót. Ha két barát egymás közt ametisztet cserél, amíg az ametiszt a birtokukban van, jóindulatúak maradnak egymáshoz. Nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Segít a pszichiátriai betegségben szenvedők állapotának stabilizálásában. Használata skizofrénia esetén nem ajánlott. Az ametiszt a fájdalmon csaknem valamennyi fajtájára hatékonyan használható. Hatásos bőrproblémák, akné, farkasvakság, vérszegénység, alvászavarok, zavarodottság, hisztéria, migrének, iszákosság ellen. Az ametiszt csillapíthatja a fölösleges savat a gyomorban és rovarcsípés ellen is szolgál. Alvászavaroknál, amikor túl sok gondolat kavarog a fejünkben, tanácsos egy ametiszt kristályt a kezünkbe venni és a párnánk alá tenni. Segítségünkre van a vér megtisztításában. Erősíti az immunrendszert, szabályozza a bélflórát, jótékony hatása van a különféle sérülésekre, horzsolásokra.

A RÓDIUMOZÁS, illetve, az un.: fehér aranyozás, egy olyan galvanizálásos eljárás, melynek során az ékszerfémet, - ez általában ezüst -, 3-4 mikron vastagságban ródiummal (rhodium ) vonnak be. A ródiumozás nem csak még ragyogóbbá teszi az ékszer megjelenését, hanem egyrészt megakadályozza az ezüst oxidációját, azaz mattullását, másrészt a ródiummal bevont ékszereket, annak antiallergén volta miatt, a fémallergiában szenvedők is hordhatják.


SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:
Szállitási Költség: 590 Ft


Ez a termék kifizethető a PayPal fizetési rendszeren keresztül is!

Szállítási tájékoztató: Szállítás egyenesen az USA-ból értkébiztosítással! Szállítási idő 1-3 hét!

A licitáláshoz  Belépés  szükséges.
KÉRDÉSEK és VÁLASZOK   -     Kérdés küldése az eladónak
Jelenleg nincsenek kérdések a termékkel kapcsolatban.
Látogatók száma .

TopLicit Ügyfélszolgálat  |   Felhasználási Feltételek  |   Adatvédelmi Szabályzat  |   Impresszum  |   Díjszabás  |   Gyakran feltett kérdések

szponzorált linkek
Copyright © 2018 TopLicit.com. Minden Jog Fenntartva. A weblap teljes tartalma a nemzetközi szerzői jogok által védett és mindennemű másolása tilos, a tulajdonos, (Klugex, Inc.) előzetes irásos engedélye nélkül. TopLicit.com.