|
Hagyományos Aukciók | Legnépszerűbb Aukciók | Fixáras Aukciók |
Keresés :
Aukció, online árverés. 1 forintos aukciók.
szponzorált linkek
Ékszer, Óra > Ezüst Ékszerek > Ezüst Nyaklánc, Medál
Sterling Ezüst Szívecske Nyaklánc Gránát Drágakővel
Termékkód: # 2216175
Aukció típusa: Fixáras Aukció
Termék ára: Villámár:  7 339 Ft
Darab: 1
Hátralevő idő: 20 nap, 17 óra +
Az áru helye: Colorado Springs, CO
Indítva : 2018.01.12. 1:41:39
Befejezés: 2018.02.11. 1:41:39
Eladó: klugex-usa  
Az eladó egyéb termékei
 Kérdés küldése az eladónak
       (válasz megtekintése)
 Ajánlja a terméket barátainak!
Ezt a terméket megfigyelem!
 
További Információk
Banki Átutalás: Postázási terület: Európai Unió
Szállítási költség: Vevő Ékszer Anyaga: 925 Sterling Ezüst
A termék állapota: Új Garancia: 8 nap- feltétel nélküli visszavásárlás
Hirdetés
TERMÉKLEÍRÁS
SG-571443USTudta-e Ön, hogy úgy tartják:

 

A gránát: segíti a kosokat terveik megvalósításában, erősíti az oroszlán, a szűz, a bak és a vízöntő jegyben születettek bátorságát.
A gránát bizakodást és tartást, ad, reményt és bizalmat ajándékoz az emberekkel való kapcsolatban, támogatja a kreativitást. Ősidők óta az igaz barátság védelmezője. Elűzi a rossz „barátokat”. Örömöt és életerőt ajándékoz, segít melankólia és depresszió ellen. Bánat, levertség, kimerültség, bátortalanság ellen nagyon hatásos. Erőt és kitartást ajándékoz. Hatékonyan erősíti a testnedveket. A gránát erősíti a testalkatot, a szívet, az agyat, a vérkeringést, a szaporító szerveket, hatásos hideg végtagok és reuma ellen. Erősíti a szívizmot, megvéd a szívkoszorúér-megbetegedésektől, stabilizálja a vérkeringést, segít vérellátási zavarok ellen, ösztönzi a vörösvértestek termelődését, erősíti a test öngyógyulási erejét, pozitív hatással van a szexualitásra. A gránát szabályozza és erősíti a teljes vérkeringést, megóv a vérszegénységtől a plazma és leukociták szaporítása által. Segít anémiánál, bronchitisnél, reumánál, tályogoknál, gyulladásoknál, bőrbetegségeknél, feledékenységnél, fokozza a szexuális erőt, megszünteti az impotenciát, erősíti a májat, a lépet és a veséket. Hozzásegít az egyenes testtartáshoz. Gyógyítja a keléseket. Higgadtságot ad lámpaláznál és erősíti magabiztosságunkat.

A RÓDIUMOZÁS, illetve, az un.: fehér aranyozás, egy olyan galvanizálásos eljárás, melynek során az ékszerfémet, - ez általában ezüst -, 3-4 mikron vastagságban ródiummal (rhodium ) vonnak be. A ródiumozás nem csak még ragyogóbbá teszi az ékszer megjelenését, hanem egyrészt megakadályozza az ezüst oxidációját, azaz mattullását, másrészt a ródiummal bevont ékszereket, annak antiallergén volta miatt, a fémallergiában szenvedők is hordhatják.


SZÁLLÍTÁSSAL ÉS FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK:
Szállitási Költség: 590 Ft


Ez a termék kifizethető a PayPal fizetési rendszeren keresztül is!

Szállítási tájékoztató: Szállítás egyenesen az USA-ból értkébiztosítással! Szállítási idő 1-3 hét!

A licitáláshoz  Belépés  szükséges.
KÉRDÉSEK és VÁLASZOK   -     Kérdés küldése az eladónak
Jelenleg nincsenek kérdések a termékkel kapcsolatban.
Látogatók száma .

TopLicit Ügyfélszolgálat  |   Felhasználási Feltételek  |   Adatvédelmi Szabályzat  |   Impresszum  |   Díjszabás  |   Gyakran feltett kérdések

szponzorált linkek
Copyright © 2018 TopLicit.com. Minden Jog Fenntartva. A weblap teljes tartalma a nemzetközi szerzői jogok által védett és mindennemű másolása tilos, a tulajdonos, (Klugex, Inc.) előzetes irásos engedélye nélkül. TopLicit.com.